Fotografie

Al meer dan 10 jaar maak ik foto’s van autosport. Binnen de autosport zit de expertise in rally, cross country en circuit. Behalve autosport heb ik ook verschillende andere evenementen, concerten en dieren gefotografeerd en ik sta altijd open voor een leuke uitdaging.

In 2008 fotografeerde ik voor het eerst echt rally’s. Daarvoor ging ik al kijken en maakte ik wel eens een foto, maar vanaf 2008 werd de hobby steeds serieuzer. Dat begon eigenlijk toen ik op vakantie was in Duitsland en daar uitkwam bij een lokale rally, de Rallye Lebacherland. Sindsdien heb ik vele rally’s bezocht in Nederland, België en Duitsland, zowel in nationale kampioenschappen als het Europees en het Wereldkampioenschap. Mijn eerste rally in het WK was de WRC van Duitsland in 2010, een geweldige ervaring.

Mijn eerste kennismaking met de Cross Country was in 2011, toen ik onderdeel werd van XDakar en Van Loon Racing, met RTL GP Dakar Preproloog. In 2012 mocht ik mee naar de Rallye du Maroc, een van de grootste rally’s voor teams die zich voorbereiden op de Dakar Rally. Daarna heb ik nog diverse Baja’s bezocht en in 2020 ging ik voor het eerst naar de Dakar Rally. Geweldig genoten van de rally, het land (Saoedi-Arabië) en de landschappen, de rallyfamilie en natuurlijk de foto’s.

Naast rally hou ik er ook van om foto’s te maken van mooie landschappen, dieren, concerten, evenementen en mensen. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld de Bavaria City Racing, Luchtmachtdagen, relatie- en sponsorevenementen, circuitraces, speciale fotoshoot voor een magazine bij Toyota Team Europe en diverse bezoeken aan de dierentuin of mooie reizen. Niet alles daarvan kan ik laten zien in de foto galerij, hier staan dan ook veel foto’s uit de auto- en rallysport. Wil je meer weten of heb je interesse? Neem contact met me op en we bespreken de mogelijkheden.