Tekst

Met name in de autosport heb ik ervaring met het schrijven van pers- en nieuwsberichten in het Nederlands en Engels. Daarnaast hoort ook het versturen van deze berichten naar de media of een nieuwsbrief. Buiten de autosport heb ik dit ook enkele jaren gedaan voor verenigingen.

Sinds 2011 schrijf ik berichten voor rallyteams. Dit is begonnen bij XDakar, de samenwerking van Erik van Loon, Peter van den Bosch en Frits van Eerd om in een team naar de Dakar Rally te gaan. Op dat moment beheerde ik ook de website voor Van Loon Racing en verstuurde ik nieuwsbrieven voor beide teams. Na een jaar begon ik met het schrijven van de berichten voor de nationale rally’s voor Van Loon Racing. Sinds een aantal jaar schrijf ik alle berichten voor Van Loon Racing inclusief de nieuwsbrieven en persberichten in twee talen.

Vanaf 2017 ben ik ook betrokken bij Rallymaniacs, de grootste cross country nieuwssite van Nederland. Tijdens grote rally’s met liveblogs en artikelen en gedurende het seizoen help ik met het bijhouden van het nieuws en zodra er een nieuwtje is dan zet ik het om naar een nieuwsbericht voor op de website.

Voor het Fabory Rallyteam en Rallyteam Brabant heb ik ook enkele jaren de website bijgehouden en ondersteunende taken verricht. Naast de autosport heb ik aantal jaar de muziekvereniging waarvan ik lid ben ondersteund met de website, nieuwsberichten en heb ik geholpen met het opstarten van een dorpsbreed magazine. In dat magazine staan verschillende artikelen van de vereniging, de sponsoren en de activiteiten, ik heb het basistemplate opgezet en diverse artikelen geschreven.

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op!